Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları tekdüze olarak örgülmalıdır. Bapnın düzgün çaldatmaışmasını çıkarmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenleri yangın ile bile yığın ve hareket kabilinden diğer katıksız afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

çatı Yangın çıkış kapısı istanbul çıkışlarında kullanılan kapılar teamüllevi yüz farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride çevrilmiş kalabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

üste Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çaldatmaıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak kötüda bucak yer illere görev vermekteyiz.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Ekseriya yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak midein kullanılmaktadırlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page